امام جمعه نوشینشهر گفت: امام حسین(ع) محور اتحاد مسلمانان و هم قبله آمال آنها است و جایگاه ویژهای در اسلام دارد و ایشان احیاگر اسلام پس از پیامبر است یعنی اگر قیام حسینی نبود از اسلام چیزی باقی نمانده بود.
عضو سابق مجلس خبرگان رهبری، بیان کرد: پیامبر اسلام فرمودند: إنَّ الحُسَینَ مِصباحُ الهُدی وسَفینَةُ النَّجاةِ "،همانا حسین چراغ هدایت و کشتی نجات است؛ امام حسین(ع) متعلق به تمام امت اسلامی و بلکه حتی امت های دیگر است.
استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم، بیان کرد: در گذشته و اکنون برای هدایت در مسیر از علامت هایی استفاده می شده است و در واقع در دین مبین اسلام نیز امام حسین (ع) به عنوان چراغ هدایت در مسیر تعالی و سعادت است.
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، بیان کرد: در حقیقت امام حسین(ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است، از این روایت می توان چنین برداشت نمود که روی سخن با تمام بشریت است و هدایت تمام انسان ها مد نظرمی باشد که اگر می خواهند به ساحل نجات برسند باید براین کشتی سوار شوند.
عضو مجلس خبرگان رهبری، بیان کرد: هدف و نظر اصلی سیدالشهدا مبارزه با ظلم و ستم ، انحراف و عواملی بود که هستی و بقای اسلام را تهدید می کرد.
مدیر مدرسه علمیه اهل سنت چنارلی استان گلستان، بیان کرد: اهلسنت به اهلبیت عشق میورزند و اهلبیت را دوست دارند؛ اهلسنت معتقد است که مهمترین نکته در ابراز محبت به اهلبیت اتباع و پیروی از سیرت آنان و الگوبرداری از زندگی آنان است.
استاد دانشگاه و حوزه علمیه، بیان کرد: در میان نویسندگان مسلمان، کمتر کسی است که قیام امام حسین(ع) را مردود یا برخلاف مصلحت بداند؛ با نگاهی به آیات قرآن و روایات بیشمار، به دست میآید که امام(ع) بر اساس سنت و قانون الهی دست به چنین حرکتی زده است؛ قانونی که اختصاص به امام حسین(ع) نداشته و هر امام دیگر در شرایط مشابه، موظف به انجام آن بوده است.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم، بیان کرد: نکته مهم این است که محبین سید الشهداء (ع) در محافظت از حرارت و شوق تاریخی باید کوشا باشند که بد خواهان به افراط و انحراف نکشانند و ویروس خطرناک شبهه افکنی را خنثی نمایند.
دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، بیان کرد: عمده اهداف اسلامی و الهی، تکامل امت و حقیقت بین بودن امت اسلام مد نظر بوده است؛ حرکت و قیام اسلامی برای احیا و تحقق اهداف عالیه و مقدسی صورت پذیرفته است.
رییس هیئت افتا اهل سنت استان بوشهر، بیان کرد: سیدنا حسین بسیار عاطفی و مهربان و فروتن و بخشنده بود و در فراهم آوردن نیازمندیهای مردم کوشا بود و همیشه تلاش و کوشش خویش را در جهت برطرف کردن ناراحتیها و اندوههای مردم به کار میبرد.
عضو شورای برنامه ریزی علوم دینی اهل سنت و امام جمعه موقت سنندج، بیان کرد: بدون تردید وجود مواکب اهل سنت نقطه مثبت در مرز باشماق نشانه همدلی، وحدت و اتحاد است.
امام جمعه اهل سنت میرجاوه گفت: فرهنگ ما حسینی است و این فرهنگ را باید به فرزندان خودمان منتقل کنیم و با صهیونیسم و استکبار جهانی که یزیدان زمان ما هستند، مبارزه کرده و ساکت نباشیم.